ANDERE

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

 • SMEERWORTEL Lippenbalsem - 10 ml | Herbalgem
  • Bio

  SMEERWORTEL Lippenbalsem - 10 ml

  Herstellend & Hydraterend - Beschadigde, gebarsten, droge lippen

  ANDERE

  De LIPPENBALSEM Gewone Smeerwortel concentreert alle erkende krachten van deze plant. Deze lippenbalsem bevordert met zijn biologische en natuurlijke formule de genezing en de hydratatie van uw beschadigde lippen.

  040015

  Herstellend & Hydraterend - Beschadigde, gebarsten, droge lippen
 • OPTIGEM OOGLEDEN Spray - 10 ml | Herbalgem
  • Bio

  OPTIGEM OOGLEDEN Spray - 10 ml

  Verzachtend en hydraterend - Verzacht vermoeide en gezwollen ogen

  ANDERE

  Optigem oogledenspray is onontbeerbaar bij het behandelen van gezwollen en vermoeide oogleden door lange blootstelling aan computerschermen, vervuiling of allergie. Hij verfrist en verzacht onmiddellijk door zijn samenstelling met korenbloesemwater en ectoïne, een innoverend ingredient met sterke hydraterende en verzachtende eigenschappen.

  040310

  Verzachtend en hydraterend - Verzacht vermoeide en gezwollen ogen
 • Smeerwortel intense balsem 30ml - 30 ml

  Barstjes, kloofjes, sterk beschadigde zones

  ANDERE

  De INTENSE BALSEM Gewone smeerwortel concentreert alle erkende krachten van deze plant. Deze herstellende en beschermende balsem is speciaal samengesteld voor een sterk beschadigde en verzwakte huid. Hij helpt door de synergetische werking van smeerwortelmaceraat in combinatie met propolis de huid zichtbaar te herstellen bij zeer plaatselijke barstjes of kloofjes. Zijn zalfachtige textuur laat een beschermende film achter op de huid en dringt snel in voor een diepe werking en een langdurig comfortabel gevoel.

  040113

  Barstjes, kloofjes, sterk beschadigde zones
 • SMEERWORTEL Balsem - 50 ml

  Herstellend & Verzachtend

  ANDERE

  De VERZACHTENDE BALSEM Gewone smeerwortel concentreert alle erkende krachten van deze plant. Deze balsem van gewone smeerwortel helpt door de synergetische werking van smeerwortelmaceraat en calendula de huid onmiddellijk te kalmeren bij irritaties, lichte brandwonden of roodheid (zonnebrand, contactallergieën, beschadigde huid door veelvuldig wassen ...). Met zijn lichte textuur dringt hij gemakkelijk in en zorgt hij voor een onmiddellijk comfortabel gevoel.

  040115

  Herstellend & Verzachtend