PROPOLIS MONODOSISSEN 7x10ml

Deel
Immuniteit & Vitaliteit - Het immuunsysteem ondersteunen en het behoud van een tonisch lichaam
Voelt u zich moe en is uw immuunsysteem verzwakt?
Dat is normaal, de winter staat voor velen van ons vaak synoniem voor minder energie! Door de hoge dosissen actieve bestanddelen, zullen de monodosissen PROPOLIS u helpen om uw immuunsysteem te versterken en uw conditie te verbeteren in slechts 7 dagen.
Elke dosis bevat 145 mg zuivere propolis. Bruine propolis heeft antioxidante eigenschappen en wordt gecombineerd met groene propolis die helpt om het immuunsysteem te versterken.
De monodosissen bevatten ook duindoornsap en jonge scheuten van hondsroos die het immuunsysteem helpen ondersteunen.
De knop van de zwarte bes versterkt de werking van de andere knoppen, en werkt als tonicum voor het lichaam, op dezelfde manier als berkensap.
Labels
  • BIO AB
  • BIO UE
  • Zwangerschap NO
  • Vanaf 13 jaar
Dosering
Volwassene vanaf 13 jaar: 1 monodosis per dag's morgen nuchter. Omwille van het natuurlijke karakter van het product kan een lichte neerslag optreden
Samenstellingen
Water; vlierbessensiroop* (Rietsuiker*, vlierbessen*, water, honing*); verse berkensap* ; glycerinemaceraat van jonge bladeren van wilde roos* en van knoppen van zwarte bes*; alcohol* (2.5% vol) ; emulgator : plantaardige glycerine*; duidoornsap* ; hydro- alcoholisch extract van groene Propolis* en bruine Propolis*
*Bestanddel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Contrôle Certisys-BE-BIO-01)
Voorzorgsmaatregelen
VOORZORGSMAATREGELEN. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanger voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia. Bevat een bijenproduct.
Codificatie

050711

EAN

5407008640620

ACL

6326499

CNK

4511945

Nut/PL

PL_AS 521/133

Regulatory status

Dietary supplement