Deskundig advies

Gemmothérapie, stress et sommeil

Welke knoppen moet ik gebruiken voor een goede nachtrust op natuurlijke wijze?

Retrouvez votre sommeil naturellement Krijg op natuurlijke wijze uw slaap terug

Ongeveer 10% van de volwassen bevolking lijdt aan ernstige slapeloosheid en gebruikt regelmatig medicijnen. In rust- of verzorgingshuizen lopen deze cijfers zelfs op tot 20 tot 50%. Natuurlijke oplossingen liggen echter binnen handbereik. Natuurlijk, dus zonder toevoegingen, verslaving of bijwerkingen. Want ja, het is mogelijk om je evenwicht te (her)vinden door de vicieuze cirkel van het innemen van kalmeringsmiddelen in de avond en het innemen van stimulerende middelen in de ochtend te verlaten. Meer weten over gezond en rustgevend slapen?

Linden: mijn slaapknop

Focus deze maand op het thema 'slaap' en de vlaggenschipknop die aan deze uitgave is gekoppeld, is niemand minder dan het maceraat van de lindeknop! Meer weten over de voordelen ervan?

De vijgenboom: de knop van ontspanning!

De regulerende knop van het zenuwstelsel, de vijgenboom is een belangrijk maceraat in de gemmotherapie. Naast dat het een van de vlaggenschipknoppen is in ons assortiment enkelvoudige maceraten, is het ongetwijfeld een van de beste qua smaak! Wil je meer over hem weten?

Comment gérer son stress avec la gemmothérapie? Hoe kunt u uw stress beheersen met gemmotherapie?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is stress niet noodzakelijk iets negatiefs. Door je stress goed te beheersen, kun je er een echte motor van maken. Goede stress geeft ons energie en geeft ons een lichte, positieve stimulatie. Op de lange termijn verbetert het de gezondheid en is het een belangrijke factor in de persoonlijke ontwikkeling.

Booster son immunité avec les bourgeons !

Geef je immuniteit een boost met de knoppen!

Ons immuunsysteem beschermt ons lichaam tegen virussen en bacteriën. Als deze zich in onze omgeving vermenigvuldigen, zoals vaak het geval is in de winter en de lente, moet ons immuunsysteem zijn ...

Découvrir

Ons gebruiksadvies