Het afslankritueel dat bij jou past!

Le rituel minceur qui vous correspond !

Heeft u besloten om te starten met een effectieve en langdurige afslankkuur? Wat uw redenen ook zijn, afvallen, een beter gevoel over uzelf of gewoon de behoefte om gezonder te leven, begin uw ritueel op het tijdstip dat u het meest relevant acht.

Wanneer moet u beginnen met een behandeling met berkensap?

Het ideaal is om bij elke seizoenswisseling een detoxkuur te doen, d.w.z. 4 keer per jaar gedurende 21 dagen. Dit helpt uw ​​lichaam weer in evenwicht te brengen door het te helpen alle opgehoopte giftige stoffen te evacueren. Als je er maar één per jaar doet, bij voorkeur kiest voor de lente, een periode van vernieuwing en het opkomen van sap in de bomen, wordt je proces gemakkelijker. In de Chinese geneeskunde is het ook het favoriete seizoen om “de ballast los te laten”, de bekende grote voorjaarsschoonmaak in ons land!

Stop nieuwe gifstoffen

Vermijd tijdens uw afslankkuur ook de inname van nieuwe gifstoffen veroorzaakt door stress, gebrek aan lichaamsbeweging maar vooral door voeding, onvoorwaardelijke ondersteuning van uw ritueel!

Werkt uw dieet ondanks uw inspanningen niet? Kunt u niet aan de slag? Het kan zijn dat u last heeft van geoxideerde grond, een langzame stofwisseling, een opgeblazen gevoel, retentie of nervositeit die tot tussendoortjes leidt.

Allemaal zaken waar de laboratoria van HerbalGem al 35 jaar aan werken.

Het is niet altijd eenvoudig om de redenen, specifiek voor elke persoon, te bepalen die voorkomen dat u een platte buik krijgt, maar deze vallen over het algemeen in 5 categorieën:

 • Overgewicht, zwaarlijvigheid, vetzucht
 • Vermindering van een opgeblazen gevoel en darmgas
 • Water afstotend
 • Zenuwachtige eetlust
 • Luie doorvoer

Welke toppen kunnen jou helpen?

Rozemarijn

Bekend om zijn ontgiftende werking op de lever, het maceraat van jonge rozemarijnscheuten is een geweldige antioxidant. Het helpt de bloedsuikerspiegel te reguleren en een opgeblazen gevoel en darmgas te verminderen. Als het gedurende 3 weken wordt ingenomen, bevordert het de eliminatie van overgewicht door vooral in te werken op vetoplosbare afvalstoffen.

Donzige berk

Berk , een witte boom die typisch is voor onze streken, groeit op zure grond en herstelt beschadigde grond.

Gebaseerd op de principes van de fytosociologie , is berkenknopmaceraat ideaal voor het herstellen van een lichaam dat verzuurd is door langdurige stress, slechte voeding, gebrek aan slaap en het moderne leven in het algemeen.

In combinatie met rozemarijn helpt het de bloedsuikerspiegel en obesitas beter onder controle te houden.

De vijgenboom

Vijgenknop bewaakt de spijsvertering en is uitzonderlijk voor het stabiliseren en verminderen van de eetlust, vooral wanneer deze impulsen van nerveuze of verslavende oorsprong zijn. Het helpt ook bij het reguleren van de darmflora en de spijsvertering, wat een betere spijsvertering en dus een minder opgeblazen maag bevordert.

Vlierbes

Ideaal tegen het vasthouden van water en ontgifting van het lichaam, zwarte vlierbessenknoppen zorgen er ook voor dat voedsel sneller wordt afgebroken. Net als de plant die van niet-afgebroken organisch materiaal houdt, is de knop ideaal bij een langzame vertering.

Er bestaan ​​natuurlijke oplossingen zoals berkensap verrijkt met berkenknoppen , vijgenboom, jonge vlierbessenbladeren en jonge rozemarijnscheuten om een ​​effectieve afslankkuur te starten.

 • Berkenknoppen bevorderen de afvoer van opgehoopt water en helpen het figuur te behouden.
 • Jonge rozemarijnscheuten ondersteunen de spijsvertering.
 • Jonge vlierbessenbladeren ondersteunen de darmtransit.

Voordelen van onze natuurlijke remedies

 • De maag is lichter
 • Versnelde doorvoer
 • De antioxiderende werking gaat vermoeidheid tegen die verband houdt met de ontgifting van het lichaam en de te evacueren zuurgraad
 • De werking, zowel zacht als diep, is zonder bijwerkingen

Wil je meer actie ondernemen tegen cellulitis?

Om cellulitis te bestrijden bestaan ​​er andere natuurlijke oplossingen, zoals vers en BIOLOGISCH berkensap verrijkt met berken-, zwarte bessen-, es-, hazelaar- en kastanjeknoppen.

 • Dit sap richt zich op cellulitis en het vasthouden van water dankzij de diuretische werking terwijl het lymfatisch decongestivum is.
 • Verrijkt met berken-, zwarte bessen- en asknoppen, die de eliminatie en het afslanken bevorderen, terwijl kastanjeknoppen de bloedsomloop helpen ondersteunen.
 • De ideale bondgenoot voor mooie rondingen.

Volgende lezen

A chaque femme son bourgeon 3 : la cystite

Elke vrouw heeft haar eigen knop 3: blaasontsteking

Door Herbalgem la santé par les bourgeons

Lire l'article
Bouger pour préserver sa santé !

Kom in beweging om uw gezondheid te behouden!

Door Herbalgem la santé par les bourgeons

Lire l'article

Laat een reactie achter