Geschiedenis van de Groep

De geschiedenis van de Inula Groep begint in 1986 met de oprichting van het laboratorium HerbalGem dat deskundig is op het gebied van gemmotherapie. In 1991 speelde de Groep een hoofdrol bij de groei van de internationale markt betreffende geneeskrachtige planten, dankzij de ontwikkeling van Pranarôm, het laboratorium voor wetenschappelijke en medische aromatherapie.

De Groep Inula heeft meer dan 30 jaar ervaring en met de komst van een derde merk in 1999 (Biofloral), specialiseerde het zich in de meest belovende subsegmenten van de natuurlijke therapieën, zoals aromatherapie, gemmotherapie en Bach-bloesemtherapie.

De Groep werd gedragen door de kracht van zijn erkende wetenschappelijke positie en de kwaliteit van zijn producten. Daardoor kende het een ongekende groei in de afgelopen 15 jaar en is het nu aanwezig in meer dan 25 landen. Het bekleedt een leiderspositie in Frankrijk, België, Spanje, Italië en de Verenigde Staten.

De INULA Groep - Laboratorium

De Merken van de Inula Groep

De Groep Inula is met zijn 3 merken gespecialiseerd in de belangrijkste natuurlijke therapieën: aromatherapie, gemmotherapie en de middelen op basis van biologische planten.

Pranarôm is al sinds 30 jaar baanbrekend op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie en is een specialist wat betreft doeltreffende en natuurlijke oplossingen op basis van 100% pure en biologische essentiële oliën. De synergiën van Pranarôm zijn onmisbare supplementen of alternatieven voor behandelingen met geneesmiddelen. Ze vormen een gerichte oplossing op alle gebieden van de gezondheid en zijn geschikt voor het 

HerbalGem staat aan de basis van geconcentreerde gemmotherapie en wordt als referentie gebruikt van natuurlijke geneesmiddelen op basis van maceraten die gemaakt zijn van verse en biologische knoppen. Deze worden met de hand geplukt. Wij beheersen het complete proces vanaf de pluk tot aan de productie, zodat alle therapeutische eigenschappen van de knoppen worden benut, van boom tot flesje. Deze natuurlijke therapie voor het hele gezin biedt behandelingen met een hoge concentratie aan embryonale energie om elke dag steeds weer een beetje gezonder te worden.

Biofloral produceert en verstrekt al 20 jaar lang natuurlijke kruidengeneesmiddelen voor levende kwaliteitsproducten die 100% natuurlijk zijn en beschikken over een biologisch certificaat. Unieke en natuurlijke recepten die het beste bevatten van de natuur en ontwikkeld zijn opdat iedereen zijn welzijn en harmonie hervindt, voor een aanzienlijke verbetering van de gezondheid.

Inula Shop

Vind online alle producten van de Inula Groep op onze e-commerce website (Inulashop):

  • Beveiligde betaalomgeving
  • Snelle levering
  • Klantenservice die altijd voor u klaarstaat
  • Loyaliteitsprogramma.

PRO-Klantenservice

Partner worden (formulier pro-website) van de Inula Groep betekent dat u verzekerd bent van een dienstverlening op maat.

Boekhouding

Een duidelijke en transparante boekhouding is essentieel voor een goede samenwerking. Vind in uw pro-omgeving direct het chronologisch overzicht terug van uw bestellingen en facturen.

Klantenservice

We staan altijd voor u klaar. Wilt u advies of een antwoord op uw vraag? Leg het voor aan ons businessteam. We reageren direct op uw vragen of verwijzen u door naar de meest geschikte persoon.

Leveringen

Elke dag doen onze teams er alles aan om de levertermijnen te verkorten, vanaf het moment dat uw pakket ons magazijn verlaat tot aan het moment dat het product onbeschadigd bij u geleverd wordt. Indien u een vraag heeft over de levertermijn, het pakket of het retourneren, schroom dan niet direct contact op te nemen met onze leveringsservice.

PRO-documenten

Wij stellen aan onze klanten alle documenten beschikbaar die zij eventueel nodig hebben voor de organisatie van hun verkooppunten en voor een goed verloop van hun communicatie: foto's, packshots, filmpjes, brochures, tarieven, etc. Bekijk per merk en per type document de direct te downloaden bestanden op de website van de Inula Groep