Damesknoppen: tegen urinaire ongemakken

Les bourgeons de la femme : contre les gênes urinaires

Bent u een van de 30% van de vrouwen die één keer in hun leven of herhaaldelijk last heeft van urinaire ongemakken? Heeft u last van een drukkende en frequente drang om te plassen, een branderig gevoel, pijn bij het plassen of troebele en stinkende urine?

Ons urinesysteem, een uitgebreid filtersysteem dat bestaat uit de nieren, urineleiders, blaas en urinegang, zorgt ervoor dat urine kan worden afgevoerd en zorgt voor de zuivering van het bloed en het behoud van de homeostase in het lichaam. De urethra van een vrouw, die korter is dan die van een man, maakt haar gevoeliger voor urinewegklachten (zelfs als mannen niet gespaard blijven). De reis van ziektekiemen naar de blaas en hun vermenigvuldiging wordt dan vergemakkelijkt, vooral in het geval van:

  • Onvoldoende hydratatie
  • Zwangerschap
  • Menopauze
  • Verwonding (plaatsing van de katheter)
  • Seksuele gemeenschap

Waar zijn de knoppen en jonge scheuten voor?

De knoppen en jonge scheuten kunnen, dankzij hun drainerende werking voor sommigen, diuretisch voor anderen of zelfs basifiërend, door het combineren in de juiste verhoudingen het urinaire comfort herstellen, maar ook het terrein veranderen van degenen die last hebben van terugkerende ongemakken. Jonge cranberryscheuten zijn echte blaasafvoerers die diep werken en als urine-ontsmettingsmiddel werken. Jonge heidespruiten, verzachtend, helpen bij pijnlijk urineren. Jonge jeneverbessenscheuten, een belangrijk diureticum, normaliseren de ionenbalans. Zilverberkknoppen de nierfunctie verbeteren en een pH bevorderen die niet te zuur of te basisch is.

Een kant-en-klare oplossing?

Het Urigem-complex, een subtiele mix van 4, kalmeert (jonge scheuten van heide en jeneverbes) en bevordert de verdunning en eliminatie van ziektekiemen (jonge scheuten van cranberry, jeneverbes en zilverberkknoppen).

Gebruik : Giet 5 tot 15 druppels per dag in een glas water, bij voorkeur buiten de maaltijd. Vanaf 13 jaar.

Contra-indicaties : Niet gebruiken bij hormoonafhankelijke kanker. Geen langdurig gebruik zonder een goed ontwikkelde menstruatiecyclus. Verboden voor zwangere vrouwen.

Volgende lezen

Retrouvez votre sommeil sans effets secondaires

Krijg uw slaap terug zonder bijwerkingen

Door Herbalgem la santé par les bourgeons

Lire l'article
Les bourgeons de la femme 2 : la Périménopause

De knoppen van vrouwen 2: Perimenopauze

Door Herbalgem la santé par les bourgeons

Lire l'article

Laat een reactie achter