Allergieën behandelen met gemmotherapie

Traiter ses allergies avec la gemmothérapie

Een loopneus, jeukende ogen, pijnlijke plekken, een lichaam dat trilt door hoesten en niezen... Allergieën blijven toenemen in onze samenleving. Volgens een onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wordt geschat dat in 2050 één op de twee mensen allergisch zal zijn. Deze allergieën kunnen worden toegeschreven aan het milieu, de voeding of zelfs aan onze immuniteit. Er zijn echter natuurlijke oplossingen om deze ongemakken te bestrijden, die ons dagelijks leven snel ondraaglijk kunnen maken...

Zwarte bessenknop:

ontstekingsremmend en anti-allergisch

Zwarte bes staat al eeuwenlang bekend als een anti-gif en wordt erkend als een cortisone-achtige ontstekingsremmer. Het verhoogt het cortisolgehalte in het bloed dankzij zijn werking op de bijnieren. Dit maakt het super anti-allergisch met effecten die vergelijkbaar zijn met die van cortisone, maar zonder de bijwerkingen, zoals slaperigheid, van chemische anti-allergische middelen. Zwarte bes is de meest bestudeerde knop ter wereld vanwege zijn grote kracht. In combinatie met andere toppen versterkt het hun deugden. Het is daarom de ideale metgezel in het kader van een vereniging.

De jonge scheut van Rozemarijn:

elimineer gifstoffen

In het geval van een allergie is de lever bedwelmd en speelt hij niet langer zijn rol als barrière tegen indringers . Dankzij de stimulerende en beschermende werking op de leverfunctie bevordert de jonge rozemarijnscheut de eliminatie van gifstoffen en de bevrijding van het lichaam. De anti-vrije radicalen en verkwikkende werking helpt het lichaam te verlichten dat zijn tonus terugkrijgt.

Propolis:

verhoogt de immuniteit

Propolis komt uit propolishars. Dit wordt door bijen verzameld uit de knoppen van bepaalde bomen (bijvoorbeeld populier). Ze transformeren het in propolis en gebruiken het vervolgens als een anti-infectiemiddel om de bijenkorf te reinigen en de groei van de larven van toekomstige bijen te verzekeren. Net als de toppen waarop het aanwezig is, is de hars rijk aan flavonoïden, secundaire metabolieten die bekend staan ​​om hun antioxiderende en antiallergische werking. Propolis, in de vorm van een moedertinctuur, erft deze eigenschappen waaraan een anti-infectieuze (schimmelwerende, antiseptische), verdovende, genezende en ontstekingsremmende kracht wordt toegevoegd.

Allergieën komen steeds vaker voor in onze samenleving en de ongemakken die ze veroorzaken maken het leven voor ons moeilijk. Het is heel goed mogelijk om uzelf op natuurlijke wijze te behandelen door middel van gemmotherapie, waarbij u afzonderlijk zwarte bessen- en rozemarijnknoppen gebruikt.

Volgende lezen

La vraie vie des cueilleurs de bourgeons

Het echte leven van knoppenplukkers

Door Herbalgem la santé par les bourgeons

Lire l'article
Comment gérer son stress avec la gemmothérapie?

Hoe kunt u uw stress beheersen met gemmotherapie?

Door Herbalgem la santé par les bourgeons

Lire l'article

Laat een reactie achter